본문 바로가기
자유게시판

ελληνική κατασκευή ΔΕΗ Ντετέκτιβ Μείωση σημείωσαν οι τιμές των οικοδομ…

페이지 정보

작성자 Josephine Rudol… 작성일24-05-25 15:36 조회15회 댓글0건

본문

Ντετέκτιβ Μείωση 2% σημείωσαν οι τιμές των οικοδομικών υλικών τον Οκτώβριο φέτος, διαζύγιο καθώς...
2E77BA1B7260892BA1E5E11E166096E9.jpg
Μείωση σημείωσαν οι τιμές των οικοδομικών υλικών τον Οκτώβριο Ντετέκτιβ Επέδρασε θετικά η πτώση των διεθνών τιμών του πετρελαίου




Μείωση 2% σημείωσαν οι τιμές των οικοδομικών υλικών τον Οκτώβριο φέτος, καθώς επέδρασε θετικά η πτώση των διεθνών τιμών του πετρελαίου. Στον αντίποδα, υψηλές ήταν, για έναν ακόμη μήνα, οι ανατιμήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ.



Με βάση τις τιμοληψίες της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ), μειώσεις τιμών καταγράφηκαν σε ετήσια βάση τον Οκτώβριο, σε: πετρέλαιο κίνησης- diesel (9,4%), αγωγούς χάλκινους (9%), σωλήνες χαλκού (8,8%), ανελκυστήρες (5,1%), σίδηρο οπλισμού (4,6%), ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ κιγκλιδώματα σιδερένια (3,6%), διαζύγιο έτοιμο σκυρόδεμα (2,9%), παράθυρα (2,7%), διακόπτες (2,3%), γυψοσανίδες (2,2%), πόρτες ασφαλείας (2,2%), μαρµαρόπλακες (2%), κιγκλιδώματα αλουμινίου (2%), εντοιχισμένα ντουλάπια (2%), εξηλασµένη πολυστερίνη- πολυστερόλη- πολυουρεθάνη (1,9%), μηχανισμούς γκαραζόπορτας (1,9%), κιγκλιδώματα ανοξείδωτα (1,8%) και κουφώματα αλουμινίου (1,8%). Στον αντίποδα, ανατιμήσεις υπήρξαν σε: Ηλεκτρική ενέργεια (18,7%), τούβλα (3,8%), κεραμίδια (3,7%), ενισχυτικά κονιαμάτων και έτοιμου σκυροδέματος (3,1%) και σωλήνες πλαστικούς- συνθετικούς- ινοτσιµέντου (2,6%).



Συγκεκριμένα, από την ΕΛΣΤΑΤ ανακοινώθηκαν τα εξής: Ο γενικός δείκτης τιμών υλικών κατασκευής νέων κτιρίων κατοικιών σημείωσε μείωση 2% τον Οκτώβριο 2013 σε σύγκριση µε τον αντίστοιχο δείκτη του Οκτωβρίου 2012, έναντι αύξησης 0,5% που σημειώθηκε κατά την ίδια σύγκριση των δεικτών το 2012 προς το 2011.



Ο γενικός δείκτης, Παρακολούθηση Κινητών Τηλεφώνων και Ηλεκτρονικών Συσκευών τον Οκτώβριο 2013 σε σύγκριση µε τον δείκτη του Σεπ Τεμβρίου 2013, παρουσίασε μείωση 0,3% έναντι μηδενικής μεταβολής που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση των δεικτών το 2012.






Ντετέκτιβ Ντετέκτιβ ΔΟΕ: Δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για κιμωλίες

Οι δάσκαλοι ζητούν να δοθεί άμεσα λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Γ.Μιχελάκης: Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε και την 4η δόση της επιχορήγησης

Άμεση λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η δημόσια εκπαίδευση και τα οποία απειλούν να τινάξουν στον «αέρα» τη νέα σχολική χρονιά, που ξεκινάει αύριο, ζήτησαν οι δάσκαλοι από τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, με τον οποίο συναντήθηκαν σήμερα.



Το Δ.Σ.της ΔΟΕ ανέφερε με λεπτομέρειες όλα τα ανοικτά «μέτωπα» που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι εκπαιδευτικοί με το άνοιγμα των σχολείων, όπως είναι η υπολειτουργία των σχολικών επιτροπών και η αδυναμία τους λόγω της υποχρηματοδότησης να εκπληρώσουν τις συσσωρευμένες υποχρεώσεις τους (θέρμανση, πληρωμή λογαριασμών ΟΤΕ, παρακολούθηση κινητο ΔΕΗ, αγορά κιμωλιών και αναλώσιμων, παρακολούθηση κινητο κ.α.), διαζύγιο η απουσία καθαριστριών, σχολικών τροχονόμων και σχολικών φυλάκων από τα σχολεία, η μετακίνηση των μαθητών και οι πειθαρχικές διατάξεις που «προκαλούν διωγμούς και αδικία».



Από την πλευρά του, ο κ. Μιχελάκης ανέφερε, σύμφωνα με την Ομοσπονδία ότι σε ό,τι αφορά τις λειτουργικές δαπάνες έχει διατεθεί από το υπουργείο Εσωτερικών το ποσό των 21,4 εκατ. ευρώ και ότι θα γίνει προσπάθεια για χορήγηση της 4ης δόσης της επιχορήγησης.



Για το θέμα των καθαριστριών δήλωσε πως έχει κατατεθεί τροπολογία στο νομοσχέδιο για το νέο Λύκειο που προβλέπει την παράταση των συμβάσεων για δυο χρόνια, ενώ παράταση συμβάσεων ανακοίνωσε και για το θέμα της μεταφοράς των μαθητών μέχρις ότου γίνει η προκήρυξη για νέες συμβάσεις.



Για το θέμα των σχολικών φυλάκων αναφέρθηκε στην πρόσληψη 3.800 φυλάκων μέσω κονδυλίων του ΕΣΠΑ, ενώ για τους σχολικούς τροχονόμους δήλωσε ότι έχει διατεθεί έ ΑστυνομίαΑστυνομίας σε περιπτώσεις που δεν είναι δυνατή η ύπαρξη σχολικού τροχονόμου.Στα Σκόπια ο Νίμιτς για το θέμα της ονομασίας

Το απόγευμα η συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΓΔΜ – Αναμένεται να δει από κοντά και τον Γκρούεφσκι

Στα Σκόπια βρίσκεται ο Μάθιου Νίμιτς προκειμένου να συνομιλήσει με την πολιτική ηγεσία της γειτονικής χώρας, στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων για την εξεύρεση λύσης στο θέμα του ονόματος.



Ο ειδικός διαμεσολαβητής του ΟΗΕ θα παραμείνει στην ΠΓΔΜ για δύο ημέρες, παρακολούθηση κινητο κατά τη διάρκεια των οποίων αναμένεται να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Νίκολα Γκρούεφσκι και τον υπουργό Εξωτερικών Νίκολα Πόποσκι.



Σήμερα το απόγευμα πάντως, ο κ. Νίμιτς θα δει από κοντά τον πρόεδρο της χώρας Γκιόργκι Ιβάνοφ, όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο του τελευταίου.



Ο κ. Νίμιτς μετέβη στα Σκόπια αμέσως μετά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στην Αθήνα.



Τη Δευτέρα συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο και υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο, διαζύγιο ο οποίος του παρουσίασε τις θέσεις της ελληνικής κυβέρνησης για τις μέχρι σήμερα εξελίξεις, για την προοπτική των συνομιλιών, καθώς και για τις ιδέες και προτάσεις του δ

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

  • 주식회사 제이엘패션(JFL)
  • TEL 02 575 6330 (Mon-Fri 10am-4pm), E-MAIL jennieslee@jlfglobal.com
  • ADDRESS 06295 서울특별시 강남구 언주로 118, 417호(도곡동,우성캐릭터199)
  • BUSINESS LICENSE 234-88-00921 (대표:이상미), ONLINE LICENCE 2017-서울강남-03304
  • PRIVACY POLICY