본문 바로가기
자유게시판

Εισαγγελέα Καλαμάτα ασφαλείας Ντετέκτιβ Τρεις ηλικιωμένοι τα θύματα απ…

페이지 정보

작성자 Jina 작성일24-05-27 20:36 조회25회 댓글0건

본문

Ντετέκτιβ Από την έρευνα της παρακολούθηση κινητού Ασφαλείας Καλαμάτας προέκυψε ότι, Ντετέκτιβ μόνο από τρεις ηλικιωμένους, Απιστία ο 31χρονος απατεώνας είχε αρπάξει συνολικά ποσό παρακολούθηση κινητού το Απιστία οποίο ξεπερνά τα 3.300 παρακολούθηση κινητού ευρώ..."
AD02EEE8242BDF3C1F94DBE68C23425C.jpg
Τρεις ηλικιωμένοι τα θύματα απατεώνα που παρίστανε τον εφοριακό Ντετέκτιβ

Από την έρευνα της Ασφαλείας Καλαμάτας προέκυψε ότι, μόνο από τρεις ηλικιωμένους, ο 31χρονος απατεώνας είχε αρπάξει συνολικά ποσό το οποίο ξεπερνά τα 3.300 ευρώ



Τουλάχιστον τρία θύματα είχε εξαπατήσει τους τελευταίους δυο μήνες ένας νεαρός απατεώνας που δρούσε στη Μεσσηνία, παριστάνοντας τον εφοριακό που δήθεν θα τακτοποιούσε τις φορολογικές εκκρεμότητες των παιδιών τους και υποσχόταν… επιστροφή φόρου!



Από την έρευνα της Ασφαλείας Καλαμάτας προέκυψε ότι, μόνο από τρεις ηλικιωμένους, ο 31χρονος απατεώνας είχε αρπάξει συνολικά ποσό το οποίο ξεπερνά τα 3.300 ευρώ! Πρώτο του θύμα ήταν μια ηλικιωμένη στο Ασπρόχωμα Μεσσηνίας στις 13 Σεπ Τεμβρίου, ενώ στις 11 Οκτωβρίου εξαπάτησε ακόμη δύο ηλικιωμένους στην Καλαμάτα.



Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι τα θύματα του αδίστακτου δράστη είναι πολύ περισσότερα και συνεχίζουν την έρευνα για να εξιχνιάσουν και άλλες υποθέσεις, ενώ σε βάρος του σχημάτισαν δικογραφία για απάτη κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση την οποία υπέβαλαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Ντετέκτιβ Oλα όσα γνAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone

Στις 8 το βράδυ η AppleAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone και πιθανότατα για πρώτη φορά μια φθηνότερη έκδοσή του, η οποία όπως όλα δείχνουν προορίζεται αρχικά για την τεράστια αγορά της Κίνας

Σε λίγες ώρες στις 8 το βράδυ για την Ελλάδα- η AppleAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone και πιθανότατα για πρώτη φορά μια φθηνότερη έκδοσή του, η οποία όπως όλα δείχνουν προορίζεται αρχικά για την τεράστια αγορά της Κ

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

  • 주식회사 제이엘패션(JFL)
  • TEL 02 575 6330 (Mon-Fri 10am-4pm), E-MAIL jennieslee@jlfglobal.com
  • ADDRESS 06295 서울특별시 강남구 언주로 118, 417호(도곡동,우성캐릭터199)
  • BUSINESS LICENSE 234-88-00921 (대표:이상미), ONLINE LICENCE 2017-서울강남-03304
  • PRIVACY POLICY