본문 바로가기
자유게시판

Θεσσαλονίκη Κρίση κοινωνία ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Κοινωνία - ΚΕΔΕ: …

페이지 정보

작성자 Damon 작성일24-06-02 15:33 조회17회 댓글0건

본문

ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, σχολεσ χορου hip hop θεσσαλονικη Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός
550_334_140290.jpg
- Κοινωνία - ΚΕΔΕ: Κοινωνία σε κρίση, Αυτοδιοίκηση σε δράση ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Συνέδριο με θέμα «Κοινωνία σε κρίση, Αυτοδιοίκηση σε δράση», διοργανώνει η ΚΕΔΕ στις 21 και 22 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, σχολεσ χορου για παιδια θεσσαλονικη στο συνεδριακό κέντρο Ι. Βελλίδης – ΔΕΘ. Το συνέδριο πραγματοποιείται στο πλαίσιο της 9ης έκθεσης Φορέων Τ.Α. Δημοσίου –Κοινωνικού Τομέα και Ιδιωτικών Επιχειρήσεων «POLIS”.



Στόχος του συνεδρίου είναι η παρουσίαση της συμβολής και των προσπαθειών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την αντιμετώπιση των κοινωνικών προβλημάτων και τη λειτουργία των δημοτικών Κοινωνικών Δομών, καθώς και η ενημέρωση των δήμων για τις προβλέψεις και τις προτάσεις ενόψει της νέας προγραμματικής περιόδου.



Η έναρξη των εργασιών θα γίνει την Πέμπτη στις 12.00 από τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Κώστα Ασκούνη ενώ χαιρετισμό αναμένεται να απευθύνουν οι υπουργοί Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης και Εργασίας Γιάννης Βρούτσης.



Οι θεματικές ενότητες που θα συζητηθούν κατά τη διάρκεια των διήμερων εργασιών είναι οι εξής:



• Οι κοινωνικές δράσεις στη Νέα Προγραμματική Περίοδο

• Εργασία – ανεργία

• Παρεμβάσεις της Αυτοδιοίκησης και Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της φτώχειας

• Πρόληψη και προαγωγή της υγείας

• Ο ρόλος της Αυτοδιοίκησης την υποστήριξη και κοινωνική στήριξη των μεταναστών και των προσφύγων

• Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί και δημόσιο σύστημα προσχολικής φροντίδας

• Δομές και Προγράμματα της Αυτοδιοίκησης για την Υποστήριξη της Γ΄ Ηλικίας

Σας επισυνάπτουμε το αναλυτικό πρόγραμμα των εργασιών του συνεδρίου.
ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη - δημάρχων σε ταβέρνα της Κηφισιάς

Σε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, σχολεσ χορου τιμεσ θεσσαλονικη που εκλέγονται στη Β' Αθηνών.



Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, σχολεσ χορου δυτικα προαστια θεσσαλονικη άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.



Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, σχολεσ χορου hip hop θεσσαλονικη κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.



Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», σχολεσ χορου για παιδια βορεια προαστια θεσσαλονικη προκαλώντας... πανικό στους απόντες.



Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν... τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.



Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, σχολεσ χορου oriental θεσσαλονικη του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».



Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: σχολεσ χορου συγχρονο θεσσαλονικη «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».
ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ «Απόψεις του Στουρνάρα τα περί απελευθέρωσης των επαγγελμάτων», λέει ο πρόεδρος του ΔΣΑ

Ιδιαίτερη αιχμηρή η τοποθέτηση του προέδρου του δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Γιάννη Αδαμόπουλου ο οποίος άσκησε κριτική στον υπουργό Οικονομικών και σε όσους υποστηρίζουν ότι το δικηγορικό επάγγελμα είναι κλειστό

Σε δύο διατάξεις περιορίζονται οι ενστάσεις των δικηγόρων αναφορικά με τον νέο Κώδικα που επεξεργάζεται η αρμόδια επιτ ροπή της Βουλής και θα ψηφιστεί την ερχόμενη εβδομάδα από το τρίτο θερινό τμήμα του κοινοβουλίου.



Συγκεκριμένα, σχολεσ χορου oriental θεσσαλονικη σύμφωνα με τις τοποθετήσεις εκπροσώπων των δικηγορικών συλλόγων της χώρας οι ε< δικηγόροδικηγόρο< δικηγόροδικηγόρους του Δημόσιου τομέα) και σε εκείνη που καθορίζει τα ποσοστά εισφορών στα διπλότυπα γραμμάτια είσπραξης στα Δικαστήρια.



Πέραν αυτών, ιδιαίτερη αιχμηρή ήταν η τοποθέτηση του προέδρου του δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Γιάννη Αδαμόπουλου ο οποίος άσκησε κριτική στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα αλλά και σε όσους υποστηρίζουν ότι το δικηγορικό επάγγελμα είναι κλειστό.



Πιο αναλυτικά, ο κ. Αδαμόπουλος είπε ότι: «Ο κ. Στουρνάρας δεν ζητα την απελευθέρωση του επαγγέλματος λόγω τρόικας. Τα ίδια έλεγε και πριν 25 χρόνια. Υπάρχουν όλα αυτά στις εκθέσεις του ΙΟΒΕ. Δεν είναι λοιπόν απόψεις της τρόικας αλλά εσωτερικών συμφερόντων και απόψεων» και πρόσθεσε «πολλοί χρησιμοποιούν την καραμέλα για το άνοιγμα του επαγγέλματος. Όμως με όσα μέτρα έχουν ληφθεί το επάγγελμα κλείνει. Δεν ανοίγει».



Ο πρόεδρος μάλιστα κατέθεσε συγκεκριμένα στοιχεία για να υποστηρίζει την ομιλίας του σύμφωνα με τα οποία:



Το 2010 εισήλθαν στον ΔΣΑ 1.005 νέα μέλη και εξήλθαν 642. Το 2011, εισήλθαν 1.049 και έφυγαν 642 ενώ το 2012 μπήκαν 850 και εξήλθαν 721. Από τους 850 μάλιστα μόλις οι 255 έμειναν τελικά ενεργά μέλη του δικηγορικού κλάδου.



Εξίσου, αποκαλυπτικά είναι τα νούμερα για τις παραστάσεις των δικηγόρων καθώς και για τις συνάψεις συμβολαίων. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία του κ. Αδαμόπουλου: το 2011 δόθηκαν 1.056.000 παραστάσεις και το 2012 9 δικηγόροδικηγόροι δεν είχαν καμία παράσταση ενώ πάνω από 50 πα δικηγόροδικηγόροι (1/20 του συνόλου).

ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=276930&catID=3

ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ…

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

  • 주식회사 제이엘패션(JFL)
  • TEL 02 575 6330 (Mon-Fri 10am-4pm), E-MAIL jennieslee@jlfglobal.com
  • ADDRESS 06295 서울특별시 강남구 언주로 118, 417호(도곡동,우성캐릭터199)
  • BUSINESS LICENSE 234-88-00921 (대표:이상미), ONLINE LICENCE 2017-서울강남-03304
  • PRIVACY POLICY