본문 바로가기
자유게시판

Θεσσαλονίκη Κρίση φάρμακα ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Θεατρικές παραστάσεις με αντιβιοτι…

페이지 정보

작성자 Javier 작성일24-06-04 23:20 조회17회 댓글0건

본문

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Στα ράφια του Κέντρου Διάθεσης Ειδών και Τροφίμων του δήμου Παύλου Μελά στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται από την προηγούμενη εβδομάδα τρεις τόνοι......
0022EC5CDB0B2AF7008D40584DAB019E.jpg
Θεατρικές παραστάσεις με αντιβιοτικά και γάλα αντί εισιτηρίου ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Συγκεντρώθηκαν τρόφιμα για το δήμο Παύλου Μελά στη Θεσσαλονίκη




Στα ράφια του Κέντρου Διάθεσης Ειδών και Τροφίμων του δήμου Παύλου Μελά στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται από την προηγούμενη εβδομάδα τρεις τόνοι συσκευασμένων τροφίμων μακράς διάρκειας και εκατοντάδες ρούχα τα οποία συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια της θεατρικής παράστασης «'Ένας Υπουργός... στο Μπαούλο μας».



Περισσότεροι από 2.000 πολίτες όλων των ηλικιών παρακολούθησαν την ανατρεπτική κωμωδία που ανέβασε η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα του δήμου Παύλου Μελά «Καπνομάγαζο» στο Κέντρο Πολιτισμού «Χρήστος Τσακίρης».

Οι θεατές πλήρωσαν εναλλακτικό εισιτήριο αφήνοντας στα εκδοτήρια σακούλες με τρόφιμα όπως γάλα, ρύζι, μακαρόνια, όσπρια και κονσέρβες, ρούχα σε καλή κατάσταση καθώς και κουτιά με φάρμακα, αντιβιοτικά και είδη πρώτης ανάγκης ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο το κοινωνικό φαρμακείο του δήμου. Τα προϊόντα που συγκεντρώθηκαν και από τις 11 παραστάσεις μοιράζονται ήδη σε πολίτες που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, ενώ μέρος των τροφίμων διατέθηκε στο σύλλογο της πόλης «One for All».



«Με σύνθημα "στην κρίση απαντάμε με αλληλεγγύη" ενισχύουμε το Κέντρο Διάθεσης Ειδών και Τροφίμων του δήμου μας καλύπτοντας τις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες του. Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τη θεατρική μας ομάδα όσο και τον κόσμο που έδωσε δυναμικό "παρών" στο ραντεβού αλληλεγγύης και πολιτισμού του δήμου», δήλωσε ο δήμαρχος Παύλου Μελά Διαμαντής Παπαδόπουλος.



«Ενισχύουμε τις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου μας αλλά ταυτόχρονα δίνουμε χαρά και διέξοδο από τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες οικογένειες», ανέφερε η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Σπυριδούλα Αδαμοπούλου.



Κατά τη διάρκεια των παραστάσεων μοιράστηκαν φυλ Λάδια από το Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου.



Πηγή: thestival.gr



ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Αντ. Σαμαράς: ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη - δημάρχων σε ταβέρνα της Κηφισιάς

Σε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, ντετέκτιβ τιμεσ στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β' Αθηνών.



Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.



Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, γραφεια ντετεκτιβ θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.



Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας... πανικό στους απόντες.



Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν... τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.



Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, ντετεκτιβ παρακολουθηση κινητου απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».



Τότε, ντετεκτιβ παρακολουθηση κινητου ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Σοκ στην Κρήτη: Η μία αυτοκτονία μετά την άλλη

Ηράκλειο: 27χρονος κρεμάστηκε με τη ζώνη του - Χανιά: 61χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα

Νεκρός βρέθηκε ένας 27χρονος από τη Λιθουανία, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Αμμουδάρας, περίπου στις 00.30 μετά τα μεσάνυχτα.



Ο νέος άνδρας κρεμάστηκε μέσα στη ντουλάπα του με τη ζώνη του, ενώ είχε προηγηθεί καβγάς με την κοπέλα του.



Τις συνθήκες της αυτοχειρίας ερευνά η Αστυνομία.





Πηγή: Cretalive.gr





Και δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ώρες



Το πρώτο σοκ από την αυτοκτονία του νεαρού, διαδέχεται ένα δεύτερο σοκ, αφού όπως αποκαλύφθηκε άλλος ένας συμπολίτης μας έβαλε τέλος στη ζωή του στον Αποκόρωνα Χανίων.



Πρόκειται για έναν 61χρονο άντρα ο οποίος το πρωί εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι συγγενικού του προσώπου στο χωριό Αμυγδάλου Καλαμίτσι στον Αποκόρωνα Χανίων..



Ο αυτόχειρας, προκάλεσε το θάνατό του με καραμπίνα καταφέροντας το μοιραίο χτύπημα στο πάνω μέρος του σώματός του, και συγκεκριμένα στη μασχάλη.



Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο 61χρονος άφησε σημείωμα με το οποίο ζητά συγγνώμη από τους οικείους του και εξηγεί ότι δεν άντεχε άλλο τα οικονομικά του προβλήματα.



Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ντετεκτιβ παρακολουθηση κινητου αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας έπασχε από την επάρατο νόσο.



Στο σημείο σπεύδει Αστυνομική δύναμη ενώ η σορός του 61χρονου θα διακομισθεί στο νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.



Πηγή: Flashnews.gr


ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ
source: http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/610437/theatrikes-parastaseis-me-adiviotika-kai-gala-adi-eisitiriou/

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ…

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

  • 주식회사 제이엘패션(JFL)
  • TEL 02 575 6330 (Mon-Fri 10am-4pm), E-MAIL jennieslee@jlfglobal.com
  • ADDRESS 06295 서울특별시 강남구 언주로 118, 417호(도곡동,우성캐릭터199)
  • BUSINESS LICENSE 234-88-00921 (대표:이상미), ONLINE LICENCE 2017-서울강남-03304
  • PRIVACY POLICY