본문 바로가기
자유게시판

ΟΤΕ σκί ΟΤΕ προώθηση ιστοσελίδων Την Κική Δημουλά τίμησε η Τράπεζα της…

페이지 정보

작성자 Anastasia Pende… 작성일24-06-15 05:48 조회17회 댓글0건

본문

προώθηση κοστοσ κατασκευησ eshop Βολος kataskevi eshop Βολος Γιατί κατασκευή eshop τιμέσ κατασκευή eshop Βολος Βολος κατασκευη eshop κοστοσ Βολος μια επιχείρηση που κατασκευη eshop μονοσ μου Βολος εδρεύει κατασκευή eshop Βολος στον Βόλο ιστοσελίδων Την Κική κατασκευή eshop τιμέσ Βολος Δημουλά τίμησε kataskevi eshop Βολος η κατασκευη eshop κοστοσ Βολος Τράπεζα της Ελλάδος"
835c0eb7074611afdd55a50c7a33b5ac_XL.jpg
Την Κική Δημουλά τίμησε η Τράπεζα της Ελλάδος προώθηση ιστοσελίδων

Εγώ σχεδόν τυχαία ανέλαβα να συσκεύασω το όποιο νόημα αποστέλλει η ποίηση, τυλιγμένο μέσα σε λέξεις ανθεκτικές, που να μη σκίζονται και να χάνεται η θεραπευτική πρόθεση του νοήματος, κατά τη διανομή του στους παραλήπτες. Τιμάτε, λοιπόν, απόψε έναν από τους αμέτρητους διανομείς της ποίησης που είμαι, με ανεξακρίβωτη την αποτελεσματικότητά του» τόνισε η Κική Δημουλά, στην εκδήλωση που διοργάνωσε προς τιμήν της, η τράπεζα Ελλάδος, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια.


Για είκοσι πέντε χρόνια, από το 1949 έως το 1974, η Κική Δημουλά συνδύαζε την εργασία στην τράπεζα Ελλάδος με τον μαγικό κόσμο των λέξεων και της ποίησης, ενώ για περίπου οκτώ χρόνια είχε αποσπαστεί στη σύνταξη του περιοδικού «Κύκλος», που εξέδιδε η τράπεζα, με λογοτεχνικό και οικονομικό περιεχόμενο και στο οποίο αρθρογραφούσε με το πατρικό της όνομα, ως Βασιλική Ράδου. Η μεγάλη ποιήτρια και ακαδημαϊκός που επέστρεψε έπειτα από χρόνια στην τράπεζα Ελλάδος, ως τιμώμενο πρόσωπο, αφού έκανε μία νοσταλγική και με χιούμορ αναδρομή στην πορεία της στην τράπεζα, από την καταμέτρηση των φθαρμένων χαρτονομισμάτων ως τη σύνταξη του περιοδικού «ΚΥΚΛΟΣ», έκλεισε την ομιλία της απαντώντας στο ερώτημα: «πώς γεννιέται η ποίηση;» «Με τον ίδιο τρόπο που γεννιόμαστε και εμείς: εν αγνοία μας», ανέφερε. «Και όταν εγώ η ίδια αναρωτιέμαι συχνά ποιος άραγε να έγραψε το πρώτο ποίημα, προεξοφλώ ότι το έγραψε η ανυπαρξία θέλοντας να υπάρξει».


Ο διοικητής της τράπεζας της Ελλάδος, Γεώργιος Προβόπουλος, που απένειμε τιμητική πλακέτα στην Κική Δημουλά τόνισε: «Δεν είναι μόνο μία από τις μεγαλύτερες φωνές της παγκόσμιας ποίησης σήμερα, αλλά υπήρξε στο παρελθόν και μέλος της οικογένειας της τράπεζας, καθώς υπηρέτησε σε αυτήν από το 1949 έως το 1974».


Στην εκδήλωση μίλησαν ο ακαδημαϊκός Νάσος Βαγενάς, ο οποίος αναφέρθηκε στον «οικονομικό λόγο» της ποιήτριας, τονίζοντας ότι «η ποίηση αποτελεί την οικονομικότερη μορφή λόγου, καθώς με λιγότερες φράσεις μπορείς να πεις τα περισσότερα, όπως κάνει η Κική Δημουλά» και η μεταφράστρια των έργων της στα αγγλικά και ποιήτρια Ιγγλέση-Μαργέλλου που επικέντρωσε την ομιλία της στο ανατρεπτικό χιούμορ στην ποίηση της Κικής Δημουλά.


Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο συγγραφέας Γιάννης Ευσταθιάδης. Ποιήματα της Κικής Δημουλά διάβασαν οι ηθοποιοί Μαρία Ναυπλιώτου και Δημήτρης Καταλειφός, ενώ προβλήθηκε αρχειακό υλικό με το έργο και τη ζωή της.







προώθηση ιστοσελίδων προώθηση ιστοσελίδων Σοκ στην Κρήτη: Η μία αυτοκτονία μετά την άλλη

Ηράκλειο: 27χρονος κρεμάστηκε με τη ζώνη του - Χανιά: 61χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα

Νεκρός βρέθηκε ένας 27χρονος από τη Λιθουανία, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Αμμουδάρας, περίπου στις 00.30 μετά τα μεσάνυχτα.



Ο νέος άνδρας κρεμάστηκε μέσα στη ντουλάπα του με τη ζώνη του, ενώ είχε προηγηθεί καβγάς με την κοπέλα του.



Τις συνθήκες της αυτοχειρίας ερευνά η Αστυνομία.





Πηγή: Cretalive.gr





Και δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ώρες



Το πρώτο σοκ από την αυτοκτονία του νεαρού, διαδέχεται ένα δεύτερο σοκ, αφού όπως αποκαλύφθηκε άλλος ένας συμπολίτης μας έβαλε τέλος στη ζωή του στον Αποκόρωνα Χανίων.



Πρόκειται για έναν 61χρονο άντρα ο οποίος το πρωί εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι συγγενικού του προσώπου στο χωριό Αμυγδάλου Καλαμίτσι στον Αποκόρωνα Χανίων..



Ο αυτόχειρας, προκάλεσε το θάνατό του με καραμπίνα καταφέροντας το μοιραίο χτύπημα στο πάνω μέρος του σώματός του, και συγκεκριμένα στη μασχάλη.



Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο 61χρονος άφησε σημείωμα με το οποίο ζητά συγγνώμη από τους οικείους του και εξηγεί ότι δεν άντεχε άλλο τα οικονομικά του προβλήματα.



Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας έπασχε από την επάρατο νόσο.



Στο σημείο σπεύδει Αστυνομική δύναμη ενώ η σορός του 61χρονου θα διακομισθεί στο νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.



Πηγή: Flash κόμμακόμματα»

Άσκησε δριμεία επίθεση σε Σαμαρά και Βενιζέλο, ενώ ξεκαθάρισε ότι κόμμακόμματα



Απέκλεισε κόμμακόμματα ο Πάνος Καμμένος στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα στη ΔΕΘ. «Δεν υπάρχει καμιά πιθ κόμμακόμματα», δήλωσε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ενώ σε ερώτηση τι θα πράξει αν έχει να επιλέξει ανάμεσα στον κ. Σαμαρά και στον κ. Τσίπρα δεν απάντησε, λέγοντας «είναι σαν να μου λέτε να παντρευτώ με το στανιό την άλλη εβδομάδα έναν από τους δυο».



Ως προς τα σενάρια εκλογών, σημείωσε ότι είναι πολύ πιθανό σε ενδεχόμενες εκλογές να δημιουργηθεί κυβέρνηση μεγάλου συνασπισμού, απορρ

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

  • 주식회사 제이엘패션(JFL)
  • TEL 02 575 6330 (Mon-Fri 10am-4pm), E-MAIL jennieslee@jlfglobal.com
  • ADDRESS 06295 서울특별시 강남구 언주로 118, 417호(도곡동,우성캐릭터199)
  • BUSINESS LICENSE 234-88-00921 (대표:이상미), ONLINE LICENCE 2017-서울강남-03304
  • PRIVACY POLICY