본문 바로가기
자유게시판

Google ανάπτυξη Ευρώπη προώθηση ιστοσελίδων Παπαρήγα : «Δεν δίνουμε χε…

페이지 정보

작성자 Elvira 작성일24-06-18 05:07 조회13회 댓글0건

본문

Γιατί μια επιχείρηση Γιατί μια επιχείρηση που εδρεύει στον Βόλο που εδρεύει στον Βόλο κατασκευή eshop τιμέσ Βολος, https://xenofon.gr/ATHENS-000166-giati-mia-epichirisi-pou-edrevi-ston-volo-na-ftiaxi-e-shop.html δημιουργια eshop Βολος κατασκευή eshop τιμέσ Βολος ; προώθηση ιστοσελίδων Ως «ιμιτασιόν λύση» που δεν θα «δώσουμε χείρα βοηθείας» χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ η πρόεδρος kataskevi eshop Βολος της ΚΟ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα σημειώνοντας ότι «Όταν ο σοσιαλισμός μιμήθηκε τις πράξεις τις αγοράς τότε ανατράπηκε από μέσα».
..."
90A99C93C657F2F2790B87178007B33D.jpg
Παπαρήγα : «Δεν δίνουμε χείρα βοηθείας στην ιμιτασιόν λύση του ΣΥΡΙΖΑ» προώθηση ιστοσελίδων

Ως «ιμιτασιόν λύση» που δεν θα «δώσουμε χείρα βοηθείας» χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ η πρόεδρος της ΚΟ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα σημειώνοντας ότι «Όταν ο σοσιαλισμός μιμήθηκε τις πράξεις τις αγοράς τότε ανατράπηκε από μέσα».

Η κυρία Παπαρήγα πρόσθεσε μάλιστα ότι το ΚΚΕ πρέπει να παλέψει για την εξουσία όταν ο λαός θα το επιθυμήσει και πρόσθεσε «δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα να αναλάβουμε όχι ως κυβέρνηση ΚΚΕ και συμμαχιών αλλά ως κυβέρνηση εργατικής τάξης».

Υποστήριξε ότι εντός της ΕΕ υπάρχουν αντιφάσεις και ανισότητες και πρόσθεσε «Ασκείται κριτική και ακούμε «που είναι η ευρώπη του Κολ του Αντενάουερ που έπαιρναν τις μεγάλες αποφάσεις». Υπάρχει νοσταλγία για την παλιά ΕΟΚ. Παραδόξως αυτό είπε και ο κ. Τσίπρας. Ελεος!» ενώ απαντώντας στον κ. Ε. Βενιζέλο που σχολίασε από τα έδρανα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πολιτική ιστορία είπε: «Η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ έχει ιστορία. Πολλές ιδέες και θέσεις που έχουν είναι επανάληψη των  ίδιων που έλεγαν από τις αρχές του 20 αιώνα. Έχουν ιστορικές ρίζες οι οποίες όποτε εμφανίστηκαν  τσάκιζαν τον ριζοσπαστισμό ήταν το δηλητήριο του ριζοσπαστισμού».



Σημείωσε ότι η προσέλκυση επενδύσεων θα γίνουν από τα μονοπώλια και πως πάνω στις δυνατότητες ανάπτυξης θα γίνουν «εκβιασμοί από το δίπολο ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ… Στην Κύπρο ο εκβιασμός του Ανάν έγινε με αφορμή τα πετρέλαια».

Τόνισε ότι «Η αυθεντική πρόταση φιλελεύθερου πόλου για καπιταλιστική ανάπτυξη ισχύει και έχουμε την ιμιτασιόν του ΣΥΡΙΖΑ για δήθεν φιλολαϊκή… Η νΔ είναι αυτή που ξέραμε δεν άλλαξε. Απευθύνομαι στο ΣΥΡΙΖΑ που δεν έχει δοκιμαστεί σε κυβέρνηση. Μιλάτε για ανάπτυξη αλλά εκεί θα επιβιώσουν το κεφάλαιο όχι οι εργαζόμενοι. Θα στηρίξετε λέτε τους ανεξάρτητους καπιταλιστές. Υπάρχουν μονοπώλια σε όλους τους κλάδους και λέει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι θα πάρει μέτρα φιλολαϊκά. Πως θα τα βγάλετε πέρα με αυτά τα μονοπώλια; Με τους συνεταιρισμούς; Ας γελάσουμε. Όταν λέμε ότι θα είστε κυβέρνηση των μονοπωλίων παρεξηγείστε!».



Τέλος αναφερόμενη στην αναδιανεμητική πολιτική που υπόσχετε η κυβέρνηση  αναφορικά με το πρωτογενές πλεόνασμα είπε «Τότε είχαμε το Συγγρό που έκλεβε το Λαύριο και έδινε και πέντε δραχμές…».

προώθηση ιστοσελίδων προώθηση ιστοσελίδων Νέο «τσεκούρι» στις συντάξεις

Αίσθηση από την παραδοχή της διοίκησης του ΙΚΑ ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων - Κατόπιν εορτής, το Ίδρυμα ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε επανέλεγχο και αποκατάσταση των αδικιών

Σε μειώσεις συντάξεων και παροχών θα οδηγηθούν άμεσα τα ασφαλιστικά ταμεία, εξαιτίας της δεινής οικονομικής κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει, λόγω της υστέρησης εσόδων, της ύφεσης και της ανεργίας.



Σύμφωνα με την εκτίμηση του προέδρου της ομοσπονδίας των εργαζομένων στα ασφαλιστικά ταμεία, η κύρια σύνταξη θα υποστεί μείωση 10%, η επικουρική 30%, ενώ θα καταργηθεί εντελώς το εφάπαξ.



Οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας στο υπουργείο Εργασίας (ασφαλιστικά ταμεία, ΟΑΕΔ κλπ) εξήγγειλαν επαναλαμβανόμενες πενθήμερες απεργίες, αρχής γενομένης από τις 16 Σεπ Τεμβρίου, διαμαρτυρόμενοι για τη διαθεσιμότητα 600 συναδέλφων τους.



«Δεν περισσεύει κανένας, αν αποχωρήσουν κι άλλοι υπάλληλοι» τόνισε ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΙΚΑ, Γιώργος Κυριακόπουλος.



Και συμπλήρωσε: «Θα κάνουν διπλάσιο χρόνο να εκδοθούν οι κύριες συντάξεις. Ήδη, η καθυστέρηση φτάνει τους 15 μήνες, ενώ σε κάποια υποκαταστήματα της περιφέρειας, όπως της Χαλκίδας, φτάνουν τους 24».



Σύμφωνα με τους συνδικαλιστές του ΟΑΕΔ, οι εγγεγραμμένοι άνεργοι έχουν ξεπεράσει το 1.000.000. Κάτι το οποίο αποφεύγει να δημοσιοποιήσει ο Οργανισμός, καθώς δεν έχει ανακοινώσει τα στοιχεία για την ανεργία εδώ και τέσσερις μήνες, όπως αναφέρει το newmoney.gr.



«Κούρεψαν» κατά λάθος χιλιάδες συντάξεις



Εν τω μεταξύ, αίσθηση προκαλεί η παραδοχή, εκ μέρους της ηγεσίας του ΙΚΑ, ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων.



Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», η παραδοχή των λανθασμένων υπολογισμών έγινε μάλιστα από τον ίδιο το διοικητή του Ιδρύματος, Ροβέρτο Σπυρόπουλο, ο οποίος απέσ ΤΕΙλε χθες σχετικό έγγραφο προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, τις οποίες και καλεί να σταματήσουν να διορθώνουν τα λάθη στις μειώσεις των συντάξεων που εντοπίζουν οι ίδιοι οι συνταξιούχοι, πηγαίνοντας στα υποκαταστήματα, καθώς στο εξής, όπως αναφέρει, η διαδικασία αυτή θα γίνει μαζικά για όλες τις συντάξεις όλων των Ταμείων κι εκεί θα φανεί αυτόματα πόσοι είχαν μεγαλύτερες μειώσεις από αυτές που δικαιολογούν οι μνημονιακοί νόμοι, οπότε και θα πρέπει να τους επιστραφούν τα ποσά, αλλά και πόσοι γλίτωσαν τις περικοπές, επειδή τα Ταμεία τους δεν είχαν αποστείλει τα ακριβή στοιχεία στο Ενιαίο Σύστημα Πληρωμής Συντάξεων της ΗΔΙΚΑ. Διαβάστε περισσότερα εδώ



Πλέον, κατόπιν... εορτής, το ΙΚΑ προχωρά σε επανέλεγχο των περικοπών στα ποσά των συντάξεων, έπειτα από τη διαπίστωση ότι υπήρξαν περιπτώσεις κατά τις οποίες παρακρατήθηκαν μεγαλύτερα ποσά και άλλες, όπου δεν έγιναν οι μειώσεις που είχαν προβλεφθεί.



Τα λάθη που έγιναν στη διαδικασία προσαρμογής των συντάξεων, είχαν σαν αποτέλεσμα να μην περικοπούν κατά 12% όλες οι συντάξεις άνω των 1.300 ευρώ, ενώ σε άλλες περιπτώσεις έγιναν μειώσεις αδίκως.



Κατά το επόμενο χρονικό διάστημα, το ΙΚΑ θα καταγράψει αναλυτικά σε ποιους πρέπει να επιστραφούν ποσά που έχουν παρακρατηθεί και σε ποιους πρέπει να επιβληθούν μειώσεις. Διαβάστε περισσότερα εδώ


Oλα όσα γνAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone

Στις 8 το βράδυ η AppleAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone και πιθανότατα για πρώτη φορά μια φθηνότερη έκδοσή του, η οποία όπως όλα δείχνουν προορίζεται αρχικά για την τεράστια αγορά της Κίνας

Σε λίγες ώρες στις 8 το βράδυ για την Ελλάδα- η AppleAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone και πιθανότατα για πρώτη φορά μια φθηνότερη έκδοσή του, η οποία όπως όλα δείχνουν προορίζεται αρχικά για την τεράστια αγορά της Κ

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

  • 주식회사 제이엘패션(JFL)
  • TEL 02 575 6330 (Mon-Fri 10am-4pm), E-MAIL jennieslee@jlfglobal.com
  • ADDRESS 06295 서울특별시 강남구 언주로 118, 417호(도곡동,우성캐릭터199)
  • BUSINESS LICENSE 234-88-00921 (대표:이상미), ONLINE LICENCE 2017-서울강남-03304
  • PRIVACY POLICY