Χρυσή Αυγή Αντιτρομοκρατική Χρυσή Αυγή προώθηση ιστοσελίδων Η μηχανή π…
페이지 정보
작성자 Von 작성일24-06-28 08:03 조회10회 댓글0건관련링크
본문

Η μηχανή προδίδει τους εκτελεστές στο Ν. Ηράκλειο προώθηση ιστοσελίδων
Στη μηχανή που χρησιμοποιήθηκε στη διπλή εκτέλεση βρέθηκε γενετικό υλικό το οποίο δεν ανήκει στον ιδιοκτήτη της αλλά στους δράστες της επίθεσης στο Νέο Ηράκλειο, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται δημοσίευμα Εφημερίδας.
Η Αντιτρομοκρατική βλέπει ένα μεγάλο λάθος στο σχέδιο δράσης των εκτελεστών καθώς σε ανάλογα τρομοκρατικά χτυπήματα οι δράστες συνήθως κατέστρεφαν τα οχήματα διαφυγής ή υποστήριξης ώστε να μην αφήνουν πίσω τους ίχνη.
Αντίθετα, οι εκτελεστές του Νέου Ηρακλείου αφαίρεσαν από την Africa twin, με την οποία διέφυγαν από τον τόπο του μακελειού, το βαλιτσάκι και εν συνεχεία εγκατέλειψαν τη μοτοσυκλέτα στο ρέμα της Χελιδονούς.
Η Αρχές εκτιμούν ότι στο βαλιτσάκι της μηχανής αλλά και στο σακίδιο που έφερε στην πλάτη του ο δράστης υπήρχε επιπλέον εξοπλισμός όπως χειροβομβίδες τις οποίες ενδεχομένως να χρησιμοποιούσε σε περίπτωση εμπλοκής.
Διαβάστε επίσης: Νέα τρομοκρατική οργάνωση με όπλο – ταυτότητα το πιστόλι zastava;
ΣΟΚ: Και νέο χτύπημα φοβάται η αντιτρομοκρατική!
Καρέ-καρέ το βίντεο της εκτέλεσης στο Νέο Ηράκλειο<Πατέρας Φουντούλη: «Ντ ροπήροπή και αίσχος-Μας φαρμακώνουν με το βίντεο»
Παναγιώταρος: Δεν έδωσε η Χρυσή ΑυγήΧρυσή Αυγή το βίντεο
προώθηση ιστοσελίδων προώθηση ιστοσελίδων "Δεν υπάρχει προνόμιο seo για eshop Βολος στον πόνο"
Μετά τη μεγάλη επιτυχία της ταινίας «Σμύρνη η καταστροφή μια κοσμοπολίτικης πόλης 1900-1922», η σκηνοθέτις Μαρία Ηλιού, επανέρχεται αυτήν την εβδομάδα στις κινηματογραφικές αίθουσες και στο Μουσείο Μπενάκη, με ένα ντοκιμαντέρ γεμάτο άγνωστες εικόνες, ξεχασμένες σε «κλειστά αρχεία» της ευρώπης και της Αμερικής, για τον Διωγμό και την Ανταλλαγή του ελληνικού και τουρκικού πληθυσμού από το 1922 έως το 1924.
Η έρευνά της για τον βίαιο διωγμό των Ελλήνων και στη συνέχεια, για τους χιλιάδες αφανείς «ανταλλάξιμους» χριστιανούς και μουσουλμάνους ανάμεσα στις δύο χώρες, που ξεριζώθηκαν υποχρεωτικά από τις εστίες τους, επικεντρώνεται και στις δύο πλευρές του Αιγαίου, χωρίς εθνικιστικές εξάρσεις, γιατί «δεν υπάρχει προνόμιο στον πόνο», αναγνωρίζει η σκηνοθέτις.
Έτσι στην ταινία «Από τις δύο πλευρές του Αιγαίου, Διωγμός και Ανταλλαγή Πληθυσμών, Τουρκία- Ελλάδα 1922-1924», δίνεται βήμα σε πρόσφυγες πρώτης, δεύτερης και τρίτης γενιάς, να αφηγηθούν από κοινού το βίωμα του ξεριζωμού από τις χαμένες πατρίδες και της εγκατάστασης τους στις νέες, όπως αυτό πέρασε από γενιά σε γενιά στις προσφυγικές οικογένειες.
Όπως στον Σάνο Χάλο από τον Πόντο, την Ανθούλα Ρουμελιώτη από την Πέργαμο, την Καλλιόπη Γεωργιάδου από την Καππαδοκία ή τον Χασνού Καραμάν από το Ηράκλειο και τη Μουφιντέ Πεκίν από τα Χανιά.
Η προηγούμενη ταινία για τη Σμύρνη και η καινούργια, «Από τις δυο πλευρές του Αιγαίου», λειτουργούν ανεξάρτητα αλλά και αποτελούν μια ενότητα.
«Η πρώτη ταινία» εξηγεί η κ. Ηλιού, «μιλούσε για τους Έλληνες και τους Αρμένιους που χάθηκαν στην Καταστροφή αλλά συγχρόνως θύμιζε ότι η Σμύρνη είναι μια πόλη και μια έννοια που συνδέεται με τον κοσμοπολιτισμό και τη χαρά της ζωής. Η δεύτερη, που διηγείται την ιστορία του Διωγμού και του ξεριζωμού, έγινε με την ελπίδα πως τόσα χρόνια μετά τα δραματικά γεγονότα του 1922-1924 μπορούμε να διηγηθούμε ολόκληρη την ιστορία και από τις δυο πλευρές του Αιγαίου...τιμώντας τον κόσμο που χάθηκε, τον κόσμο που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τις εστίες του, αλλά επίσης τιμώντας και την επιστήμη της ιστορίας».
Η «ανταλλαγή», σημειώνει ο ιστορικός σύμβουλος της ταινίας Αλέξανδρος Κιτροέφ, «ήταν κατά πολύ μια εκ των υστέρων αναγνώριση του γεγονότος πως χιλιάδες Έλληνες της Μικράς Ασίας είχαν ξεριζωθεί και είχαν φύγει από την Τουρκία.
Οι Μουσουλμάνοι που έφυγαν από την Ελλάδα μετά το 1923 με την Συνθήκη ήταν περίπου 355.000».
Εκτός από τον ιστορικό Αλέξανδρο Κιτροέφ, στην ταινία συμμετέχει επίσης, ο Μπρους Κλαρκ, συγγραφέας του βιβλίου «Δύο φορές ξένος», ο καθηγητής Θάνος Βερέμης, ο τούρκος ιστορικός Τσαγκλάρ Κεϊντέρ, ο οποίος επισημαίνει μεταξύ άλλων το κενό της τουρκικής ιστοριογραφίας για τη Μικρά Ασία, ο εκλιπών πολιτικός επιστήμονας Χάρης Ψωμιάδης και άλλοι διακεκριμένοι καθηγητές και ερευνητές.
Η ταινία βγαίνει στις αθηναϊκές αίθου
댓글목록
등록된 댓글이 없습니다.