본문 바로가기
자유게시판

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη - δημάρχων…

페이지 정보

작성자 Roman 작성일24-07-31 19:48 조회11회 댓글0건

본문

ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση νομικό φροντιστήριο Αλ. Τσίπρας: Διοικητικό δίκαιο - Ακυρωτικές διαφορές Σε πανικό ο Ευ. Βενιζέλος
νομικό φροντιστήριο Τσίπρας: ααδε ασεπ Online Νομικό Φροντιστήριο Αποστάτες όσοι δεν είναι δεκανίκια Σαμαρά, υπουργείο δικαιοσύνης διαγωνισμοί για τον Βενιζέλο"
10bf17abaa09180ce9080a2f50ee7d1b_XL.jpg
Αλ. Τσίπρας: Σε πανικό ο Ευ. Βενιζέλος νομικό φροντιστήριο

«Τις δηλώσεις Βενιζέλου τις αντιμετωπίζουμε όπως όλος ο κόσμος. Ως καλαμπούρι που προσπαθεί να κρύψει μια τεράστια αγωνία και αμηχανία. Φαίνεται ότι είναι πιστός στο δόγμα: "Καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση και ο αντιπερισπασμός"», δηλώνει ο κ. Τσίπρας.


Και προσθέ ΤΕΙ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ: «Και τα λέει αυτά μέσα στον πανικό του, χωρίς να υπολογίζει ποιανού κυβέρνηση στηρίζει, ποιους συνειρμούς και ποια πρόσωπα έρχονται στο νου, ποιες ιστορικές μνήμες ξυπνούν. Αλλά τα ίδια δεν έκανε με τη λίστα Λαγκάρντ; "Φωνάζει νομικα φροντιστηρια εξ αποστασεως ο κλέφτης για να φοβηθεί Νομικα φροντιστηρια θεσσαλονικη διαγωνισμός ο νοικοκύρης"».Βούτσης: Ο Τατσόπουλος δεν θα διαγραφεί από τον ΣΥΡΙΖΑΠρος «διαζύγιο» Τατσόπουλος και ΣΥΡΙΖΑΣΥΡΙΖΑ







νομικό φροντιστήριο Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη - δημάρχων σε ταβέρνα της Κηφισιάς

Σε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β' Αθηνών.



Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.



Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.



Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας... πανικό στους απόντες.



Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν... τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.



Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».



Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».
νομικό φροντιστήριο Γαλλία: Διαδηλώσεις για τις μεταρρυθμίσεις στο συνταξιοδοτικό

Η μεταρρύθμιση που προωθεί ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ και η οποία θα συζητηθεί στο κοινοβούλιο τον επόμενο μήνα έχει ως στόχο να περιοριστεί το ετήσιο έλλειμμα των συνταξιοδοτικών ταμείων

Χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν σήμερα σε όλη τη Γαλλία διαμαρτυρόμενοι για τις σχεδιαζόμενες μεταρρυθμίσεις στο συνταξιοδοτικό σύστημα της χώρας.



Από τη Μασσαλία μέχρι τη Λιόν κι από τη Νάντη μέχρι την Τουλούζη, εργάτες, δημόσιοι υπάλληλοι Νομική ΕΚΠΑ (Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών) φοιτητές έκαναν πορείες σε ένδειξη διαμαρ τυρίας για την πρόταση της κυβέρνησης περί σταδιακής αύξησης, από τα 41,5 σήμερα στα 43, των ετών εργασίας που απαιτούνται ώστε να δικαιούνται πλήρη σύνταξη.



Τα τέσσερα εργατικά συνδικάτα που οργάνωσαν τις διαδηλώσεις και τις απεργίες σχεδιάζουν μια μεγαλύτερη διαδήλωση, αργότερα σήμερα, στο Παρίσι. Μέχρι στιγμής πάντως οι κινητοποιήσεις και οι στάσεις εργασίας δεν έχουν προκαλέσει σημαντικά προβλήματα στα δρομολόγια των τρένων και των άλλων μέσων μεταφοράς.



Η μεταρρύθμιση που προωθεί ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ και η οποία θα συζητηθεί στο κοινοβούλιο τον επόμενο μήνα έχει ως στόχο να περιοριστεί το ετήσιο έλλειμμα των συνταξιοδοτικών ταμείων που προβλέπεται ότι, εάν συνεχιστεί η παρούσα κατάσταση θα εκτοξευτεί στα 20 δισεκατομμύρια ευρώ μέχρι το 2020.



Βασικός στόχος είναι να επεκταθεί η περίοδος καταβολής εισφορών στα 43 χρόνια μέχρι το 2035.



Ο Επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης Όλι Ρεν, σε συνέντευξή του στην Εφημερίδα Λε Φιγκαρό εκφράστηκε θετικά για τη μεταρρύθμιση, προειδοποιώντας ωστόσο ταυτόχρονα τον Ολάντ να φροντίσει να μην αυξηθεί το ήδη υψηλό κόστος εργασίας. " νομικό φροντιστήριο Είναι μια μεταρρύθμιση α-λα γαλλικά που οδεύει Δόκιμοι δικαστικοί υπάλληλοι προς τη σωστή κατεύθυνση", είπε χαρακτηριστικά.


νομικό φροντιστήριο
source: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/371749/al-tsipras-se-paniko-o-ey-venizelos

νομικό φροντιστήριο…

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

  • 주식회사 제이엘패션(JFL)
  • TEL 02 575 6330 (Mon-Fri 10am-4pm), E-MAIL jennieslee@jlfglobal.com
  • ADDRESS 06295 서울특별시 강남구 언주로 118, 417호(도곡동,우성캐릭터199)
  • BUSINESS LICENSE 234-88-00921 (대표:이상미), ONLINE LICENCE 2017-서울강남-03304
  • PRIVACY POLICY